Badet

Idag va jag, tim och pelle på badet. Vi simmade, badade, bastade, ryggplaskade och väntade på tre pers till. Tillslut kom två av dem och de var Ulrika och Märta. De va inte på badet så länge. Sen var det en person som heter Sandra som ochså skulle komma men det gjorde hon aldrig. Jag har haft det bra idag. Nu sitter jag med en kopp te och en Monster Magnet skiva i bakgrunden. Jag lär väl fördriva tiden vid MSN tills det att morsan stänger av routern vid 12-halv 1 tiden.

God Forsättning!


Tim will have a Wii next Wiik

Blev inget Wii i helgen eftersom att tim förhandsbokade inte och alla andra va slut men han får en till veckan. Han kommer hem till mig nästa helg också (5:de helgen i rad) och då jävlar! Annars é det bara slappt med mig. Har prov och redovisning nästa vecka men det é chill. :P

OMGWTFBBQihavestartedtobloggagain!!!!!1111oneoneone

Jag har börjat blogga ofta nu..... Coolt va? Imorgon ska jag och tim sitta och knarka TV-spel. Vi ska spela Wii!!! :D Tim ska köpa ett så fort det släpps och sen kommer han hit och så ska vi lira så jag kommer att vara otillgänglig TOM lördag eller söndag :P kankse kan nås på telefon eller ett slag i ansiktet men det är inte säkert.


A godless man in the house of god

Min rubrik sytar på mig. Idag var jag i Heliga Ljusets Kyrka i torvalla på gudstjänst. Syrran sjunger i en barnkör där. Det va fint men jag känner mig illa till mods i kyrkan eftersom att jag inte är troende. Dessutom bär jag ett Yin-Yang märke runt halsen vilket förvärrar saken. Skola och träning imorn vilket det sistnämnda jag längtar till och det förstnämnda jag inte ser fullt lika mycket fram emot. Nu ska jag dricka glögg, äta pepparkakor och bulle. Ha det nice!!