Veckan som varit.

Måndag:

Uppvisning på storsjöskolan (bujinkan). Gick bättre än förväntat men inte riktigt bra.

Torsdag:

Åkte snowboard i Åre vilket var riktigt kul. En liten historia från den dagen... Jag hade lagt in mina saker i ett skåp i en värmestuga. När jag kom tillbaka för att hämta grejorna så hade jag glömt vilket skåp jag hade tagit. Jag testar alla skåp men nyckeln funkar inte på nått av dem. När jag kikar in i skåpen ser jag ett där det finns en påse och en ryggsäck. Jag sa att jag trodde att det var mitt skåp. En tjej hämtade kofot och bände upp skåpet, och under tiden var det knäpptyst i rummet. När skåpet öppnas märker jag till min fasa att det inte alls var mitt skåp. Jag säger detta och rummet börja surra av prat och skratt. Tjejen testar tre skåp, mitt var det tredje som hon får upp helt utan problem. Jag fick mina saker med ett något sårat stolthet men slutet gott, allting gott. Fick också min Ocarina när jag kom hem. Har spelat flitigt på den sen dess.

Lördag:

Va hos min gomma och fikade. Spelade på min Ocarina för släktingarna. Degade vid datorn och skrev detta inlägg. Godnatt folket och njut av detta långa inlägg!


18/2-07 21:15

Idag har jag varit och tränat och vi har tagit kort som vi ska ha i en info-folder. Ska på storsjöskloan imorgon och ha uppvisning. Dricker te just nu. Har inget att skriva. Hoppas att ni é nöjda nu!

Le Slacker

*gäsp* Har inte tagit det lungt på hela veckan så jag sket i träningen idag och stack hem och softade istället som den slackern jag är innerst inne. Jag har städat lite och ätit köttsoppa till middag. Ska städa lite till sen ska jag lira nått spel på den andra datorn....

Snart helg och jag kanske ska iväg till en kompis på filmkväll. Fårse hur det blir med den saken....