Kväll som denna.

Jag sitter här, AC/DC i hörlurarna. Lyssnar på låten "Safe in New York City". Jag hör ett dovt ljud av droppar av smältvatten och regn slå mot fönsterbrädan. Det halvöppna fönsteret släpper in en skön och sval bris. Fönsterlampan avger ett svagt gult sken på de två döda plantorna som står i fönsteret. På golvet ligger några klädesplagg samt en flaska och lite annat skräp. Skrivbordet, lika kaotiskt som vanligt. Sömnen börjar ta över. Jag ska upp tidigt. Sedan ska jag tillbriga kvällen hos Tim, liksom hela helgen. Jag ser mig omkring i rummet och frågar varför jag alltid gör så här. Snart ska jag lägga mig i min kalla säng, helt ensammen, och reflektera över det som hänt under dagen. Kväll till natt, och natt till morgon. Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter.

Blä!

Jävla skit. Blev inge "Allstilsläger" för att det va för få anmälda. Sen är det en massa skit förutom det, vissa av sakerna är mitt eget fel vilket gör att jag mår dåligt över dem dubbelt. Ska till tim i helgen. Hoppas att det inte fuckar sig bara.....

Lovet

Mitt lov va rätt normal. Va med Märta och Ulrika, stack på badet med kim, jocke, elina och viktor, spelade rollspel, köpte ett spel på releasedagen, va i bydalen och degat. Så såg mitt lov ut!

Jag vet inte!

Inget speciellt har hänt denna vecka. Skönt med lov och att träffa folk. Min vecka har varit lika spännande som att pilla sig i naveln.