En vecka kvar

Nu sitter jag här i min mörka vrå iför min morgonrock och tabistrumpor, med chips läsk och choklad lyssnande på musik. Lustigt att låten jag lyssnar på nu gjorde så jag kände mig ensam förra veckan, men nu gör den mig varm inombords. Lustigt hur små saker i vardagen kan ändra ens perspektiv på saker sådär, men nog om det för det är inte vad detta inlägg ska handla om. 

Snart är det vecka 9, och det innebär att det bara är en vecka kvar till lov. Har en del som jag ser fram emot i veckan vilket förmodligen kommer göra så att veckan går snabbare. Träning på måndag kväll och då ska jag få lite stryk av Ogar. Det va inte igår man fick det tyvärr. ;)  På tisdag får Scouten i TF2 en update. Mycket mys ska komma då. Onsdag är det 100-dagars. It's the final countdown! Torsdag blir mer stryk med mina vänner, och fredag säger väl nästan sig själv? 

Jag börjar bli mindre och mindre slacker, otroligt nog. Diskade undan imorse och gjorde frukost åt hela familjen förra söndagen. Jag har även gjort så jag kan spela låten "Bloody Tears" på min ocarina. Jag är också lite sugen på att rita, men jag tror att jag inte har tålamodet till det just nu... Brukar sällan gå bra :P

Hör av er om ni vill hitta på något!
// DEVOY


Ett Svar Till "M"

Först vill jag tacka dig som kommenterade i min blogg under alias "M" för visat intresse. Däremot så vill jag förtydliga några saker, oavsett om du någonsin kommer att läsa min blogg igen eller ej.

Först och främst tillhör jag inte klubben i Sundsvall, utan den i Östersund.

Sedan är det skillnad på hur olika stilar beter sig då de har olika traditioner, synsätt på saker och mål. Samma sak gäller människor i olika länder. En japan, tysk och en kanadesare kommer inte att se saker på samma sätt av liknande orsaker. Våran personlighet avspeglar våran uppväxt som sättet man rör sig avspeglar stilen man tränar.

Du gör dessutom ett antagande att jag inte ser likheterna mellan stilarna, vilket är något jag tillochmed skrev lite om. Jag gick inte in på detalj då det inte skulle ha intresserat någon som helst i min dåvarande "publik". Då valde jag hellre att skiva ytligt om skillnaderna. Just som jag tror att detta inlägg inte är allt för intressant för min nuvarande "publik".

Slutligen vill jag säga att om du vill diskutera detta kan du lägga en till kommentar här i bloggen med din e-post så kan jag höra av mig.

// Clayton Devoy Carpenter

Helg

Ja den här helgen ägde. Rollspel (som jag fick stryk i) och guitar hero med diverse tillbehör. Må dra ihop mer saker med mer folk. ^^

"The Triangles are Square!"