Jag i skogen/båten/sjön.

Jag har varit i min kompis Mark's stuga i några dar. Vi har fiskat, kört vattenskoter, badat, ätit, och spelat spel. Jag har varit lite alergisk där ute och knappt kunnat sovit. Skönt att vara hemma. Ska iväg till Jesper W ikväll och lira Magic. Jag kommer att fet-torska men men... Nu ska jag snart äta. Kanske skriver ikväll om hur Magic lirandet gick.

Shopping!

Idag har vi varit och shoppat i Stockholm. Jag köpde en bok som heter "I Värsta Fall: En överlevnads handbok om Dating & Sex". En rolig bok om det mesta. Sen så köpde jag ett par sköna och ganska snygga skor för 45:- Imorrn ska vi på Kolmårdens djurpark. Inte min grej. Hemma på Lördag tror jag och än en gång KOMENTERA!!!!

Clarence är nu i Stockholm!!!!

Och för er som inte vet så är det jag som kallas för Clarence (iallafall av vissa).

Igår morgon vid halv sjuish klev jag upp och dushade, åt, och packade klart iför enn lång resa. Denna resa förde mig förbi Järvsö där vi åt lunch till Stockholm där jag nu är och skriver detta. Idag har vi varit på Gröna Lund och åkt en massa saker. Vid 17:00 mådde jag illa och ville spy. Mår bra nu cirka tre timmar senare.

Vi tog ett kvällsdopp i havet där vi bor, vilket är hos morsans kompis på Lindingö, vilket var nice. Imorrn ska vi nog äta Sushi och shoppa :D, och på torsdag åka på kålmårdens djurpark :( Hemma på fredag/lördag 

Sent inlägg om Yran 2006

Storsjöyran 2006 var jävligt kul. Var där fredag och lördag med en hel hög med folk. Jag såg Dismemberd, Aeon, Speedergarben, The Cardigans, Thåström, och lite av Evergray. Årets Yra ägde. Längtar till nästa år.        

Men det hände en otäck sak på lördagkvällen. Min kompis syrra däckade av okänd andledning. Sjukvårdare kom och sa att allt va OK. Alla va chockade och många av tjejerna grät. Jag skulle försöka att trösta en viss person men jag visste inte hur jag skulle göra, vilket gjorde så att jag kände mig ganska dum. Så här vill jag be om att du  förlåter mig. Du borde veta vem du är. Nu ska jag börja med ett nytt inlägg på en gång. Ses snart :p