Framsteg!

Hurra! Nu verkar det som om jag kan sjunga utan att folk flyr i terror eller börjar blöda ur öronen.

Progress is good!

/// Devoy

Dagens Ungdom

Det finns ungdomar som köper sprit och stör grannar med festande. Sen så kan det gå som det gjorde för mig och tre vänner....

Vi skulle ha trevligt och dricka glögg och spela sällskapsspel i en killes källare. Vi gick på ICA och köpte glögg... eller så var tanken. Då glöggen inehöll alkohol (2.2%/vol) och jag inte hade ID med mig (att jag är 17 är en ovikitg detalj) så fick vi inte köpa den. Då fick vi köpa ICAs dyra saftglögg (som inte var så god). Sedan drar vi iväg för att spela "Axis and Allies". Efter nästan två timmar är den en kvinna som bankar på dörren till källaren. Hon klagar på att hon hör oss (genom betongen nä vi pratar i vanlig samtalston) och säger att vi måste gå för att hon ska upp och jobba. Hon var otrevlig tills det att hon fick veta att hon pratade med vice-värdens son.

Nästa gång blir det Bacardi och hårdrock istället i ren protest!

//Devoy


Lucia/Lucifer

Vi firar idag Lucia. Namnet Lucia härstamar från det latinska ordet Lux / Lucis som betyder ljus. I svergie är det (enligt SCB) 3360 kvinnor med namnet och 529 har det som tilltalsnamn (Jämnför med t.ex. Anna som har 310344 med namnet och 116521 som använder det som tilltalsnamn). Som sagt har hon en egen dag i midvintermörkret.

Sen har vi den manliga motsvarigheten Lucifer. Lucifer härstammar, som Lucia från latinska orden
Lux / Lucis som betyder ljus samt ordet ferre som betyder att bära / bringa. Lucifer blir således ljusbringaren. Endast 36 män i sverige har namnet och 6 av dem har det som tilltalsnamn. Lucifer har ingen egen dag.

Varför är det på det viset? Jag tycker att det borde ändras. Är det någon som är med mig!?

snälla? =P


Skitsnack

Nu så kommer jag, tro det eller ej, med en vettig fundering. Jag kom att tänka på igår natt på vägen hem i kylan att det verkar rätt vanligt att folk talar illa om sina "vänner" till andra. Det intressanta är dock inte fakutm att det sker, för vi alla vet om det och tar det för givet, utan faktum att ingen skit kommer till mig. Detta får mig att dra två slutsatser.

1. Folk snackar inte skit om mig.
2. Folk är väldigt noga med att skiten de säger om mig inte kommer till min kännedom.

Frågan är vilket som stämmer? Det
kan ju vara en blandning av de båda. Det jag tror är att det beror på folket. Jag tror att det är en hel del saker som sägs om mig i klassen, men av mina övriga bekanta så förekommer det inte (lika) mycket.

Tips för framtiden: Har ni ett problem med mig så
säg det direkt till mig!

/// Clayton Devoy Carpenter

Ajdå

Tycker fan synd om de som bor i den här lägenheten. Jag har en tendens att sjunga till låtarna jag lysnnar på, så länge jag tror att ingen hör. Jag tror att ingen hör när jag är på mitt rum, men jag har fått höra att hör mig när sjunger ibland. Jag är otroligt dålig på att sjunga, men jag tycker att det är kul =P 

Just nu håller jag på att "städa". Då blir det att jag sjunger mycket och högt. Stackarna...

Nu blir det till att sjunga, städa och skriva låttext.

/// Devoy


Sömn

Jag hatar att sova nu. Varje morgon kommer besvikelsen när man inser att man har drömt otroligt klara drömmar den natten. Mitt undermedvetna tillfredställer mina innersta begär om natten, bara för att håna mig när morgonen gryr. Jag kan komma ifrån om någon person plågar mig, men hur gör man om det är det egna psyket som terroriserar en?

I must have pissed Xel'la'toth off in some way...

//
Devoy