ARGH!

okej. om jag ska fortsätta att blogga vill jag ha FEEDBACK ffs. Kommentera mina inlägg så skriver jag!!!! Jag kommer att börja skriva när jag får en kommentar i detta inlägg

YARR!!!!

:D


Idag har jag sett "Pirates of the Carrebean: Dead Mans Chest" på bio. Den va jävligt bra. Jag börjar ha trist hemma så jag ska nog ringa nånn imorrn och fråga om de vill hitta på nått, eller så om jag é hemma kan ni ringa mig!


Nu ska jag väl försöka klara ut P.N 03 så vi ses imorrn eller nått. BTW så en hällsning till Elina: SLUTA TJATA FFS!!!!!!


Nya tider!

Nu så har jag kommit fram till att det är dags att ändra på lite grejor. Jag ska träna mer och äta nyttigare (vilket innebär mer frukt/grönsaker). Jag har blivit så jävla klen nu och jag orkar inget. Jag mår inte bra. Men nog om det....

Nu så har jag hyrt tre spel som jag kommer att sitta med tills på måndag antagligen. Det är P.N 03, Geist och Metal Gear Solid: The Twin Snakes för de som undrar. Det sistnämda är det bästa och det som jag kommer att lägga ner mest tid på.  Hare bra!   PS. bara för att jag har spel så kan jag röra mig bort från tven!!!        

Bara för att!

Innan jag börjar vill jag bara säga att jag skriver detta bara för att man ska blogga.

Idag har jag varit hos en polare och suttit vid datorn. Vi stack och käkade pizza på Spader Kung ovanför gamla I5. De hade den bästa pizza någonsin. Sen stack vill tillbaka till honom och såg på en bra film, Lord of War, som jag rekonmenderar att man ska se. Sen skulle han sova och jag stack hem. Klockan va då 21:00. Han delar ut tidningar som sommarjobb. Sen kom jag hem, drack te, chattade och sen fick skäll för att man inte har skrivit nått i bloggen. Nu har jag gjort mitt. Godnatt!!!

Surströming.....

Ja... Idag har varit en sånn där vanlig dag. Kliva upp, äta, sitta vid datorn, vänta på att folk ska vakna, drar till en kompis, sticker till Kvantum, gör mig av med typ alla pengar, sen sticker till polarn. Men väl hemma hos Jocke så hände det inget.... Vi satt och slappade. För någon underlig andledning så blev det så att vi satt och tittade på Bambi med hans syskon Victor och Elina. När jag skulle hem och äta kände jag den juvliga lukten av surströming..... Fy fan vad det stinker. Sen kom jag hem, åt, myglade vid datorn, drack te, och sisst men inte minst skrev detta inlägg. Nu é jag klar för ikväll. Vi ses! (BTW får folk gärna sprida att denna blogg finns och komentera!!!!!!!)

Minigolf, Kinamat och Markoolio

Idag har det varit underbart väder och vad gör man? Sitter vid datorn i mörkeret och undrat va fan man ska göra. Tänkde ringa en kompis och fråga om man skulle hitta på nått men morsan hann ringa mig före och fråga om vi skulle spela Minigolf i badhusparken och sedan äta ute. Skälvklart att man tacka ja när det bjuds på Minigolf OCH mat så jag cyklade ner på stan.

Minigolfen sög förutom att det fanns snygga tjejer i bikini och att jag vann (som vanligt). Sedan stack vi upp på torget och käkade. Medan vi satt och åt kom det en bilo och parkerade ett par meter ifrån stället vi åt (vi satt ute), och ut kliver Markoolio och en tjej. Jag la inte märke till honom men morsan gjorde det och var självkrat tvungen att säga till mig " Titta! Där är Markoolio", nog högt för att han skulle höra det vilket han antagligen gjorde eftersom han tittade upp mot oss då. Efter att vi ätit färdigt skulle vi hämta cyklarna och på vägen såg vi Markoolio äta på O'learys med den där tjejen. (de här inlägget handlar nästan mer om Markoolio än mig.....)

På vägen hem svängde jag förbi en kompis och blev kvar där till halv tolv. Det har varit min dag. Imorrn ska mjag till Önsjön med samma kompis (Jocke) och bada. Raporterar vad som hänt där imorrn.

See ya!