Klassfest!!!!

Igår kväll va det klassfest hos Vanheden. Nästan hela klassen va där och det va jättetrevligt. Alla va glada och nöjda, och de flesta var fulla :P

Tydligen ska folk försöka fixa en till fest någonstans men hur det blir med det vet jag inte..... Mycket snack och lite verkstad tror jag om jag ska vara ärlig. Imorgon är det nybörjarintag i Bujinkan vilkent jag ska vara med på och hjälpa till med. Kommer att träna Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag och Fredag nästa vecka :P Kommer att ha en skön träningsvärk på Lördag och ännu bättre på Söndag.


Nej...

First of all: Jag är inte bra på att dansa! :P

Träning imorn. Soft som fan. Nybörjarintag. Också soft. Några tjejer kanske ska börja träna. Ännu softare :P

Blodpudding imorn. Osoft. Har varit singel i över ett år. Ännu osoftare. Se men inte röra. Också osoft.

Nu blev det balans mellan soft och osoft :P

Finaly: Jag är bra på att skriva mycket om inget :P

Ett år

Något som slog mig för några dagar sen va att jag har varit singel i över ett år nu! Som det ser ut nu kommer det inte att ändras inom den närmaste framtiden, men det vår väl va så.

And now for someting compleatly different!

Va på träningsläger i helgen. Det va kul. Har lite träningsvärk.....

And now for someting compleatly different! Again...

Min fritid suger, jag gör inget. Vad borde jag göra av all den tiden?

And now for someting compleatly different! nr. 3

The Tea is done now!

Min födelsedag

Ja, i måndags fyllde jag 16 år :D  Jag har inte haft tid att skriva om detta för att jag hade träning igår och det va fullt upp i måndags. Jag vill tacka alla som uppvaktade mig. Det va en toppenkul dag. Morotskaka, presenter och sång i klassen. Sen har dagarna flytigt på som vanligt. Till helgen är det träningsläger som gäller för mig vilket ska bli askul! Kanske skriver mer imorn.....

BTW är det uppskattat med kommentarer så att man vet att det är folk som läser detta......

Åre

Nu har jag varit i Åre i några dagar. Vi kom dit på onsdag kväll och bodde i en stuga i Tegefjäll. På torsdagen åkte vi på Holiday Club och badade. På kvällen fick vi gäster på middag. De var Cissi och Jonas med deras barn Anja och André. Vi åt potatisgratäng, fläskfille som hade marinerat i några timmar och en rödvinssås. Efterrätten var frukt med vit chokladmousse och en "strössel" gjord på mörk muskuvadosocker, kokos och limeskal. Det var gott.

Fredagen bjöd på snowboardåkning. Det gick sådär att åka med tanke på snömängden. Efter snowboarden åkde vi på After-ski på Dippan och och såg bandet Ryddel & Quick spela. Det var kul. Till middag åt vi tacos.

Nu på morgonen har vi packat och städat och nu är vi hemma. Vad jag ska göra idag vet jag inte. Det lär jag ju märka :P


Visdomsord inför 2007

Eftesom det är ett nytt år så vill jag bara ge lite råd som kan göra det nästkommande året (2007) ett trevligare år, och jag vill använda mina hjärnceller till mer än att bara samtala med full ungdomar ikväll......

Nytt år, nya möjligheter! Ett nytt år innebär att det kommer att hända saker men kom bara ihåg att allt görs inte av sig själv. Om du vill att nått ska hända, gör nått så att det ska hända!

Se livet från den ljusa sidan! Se varje händelse som en bra sak på något sätt även om detta kan vara svårt. Det finns ALLTID något bra med dåliga saker men det är inte alltid uppenbart.

Ha rätt inställning! Om man ska göra någonting och man har en inställning som "det här suger" eller "det går inte" så kommer det vara trist och det kommer inte att gå. Ge istället 100% och gör det du ska efter bästa förmåga.

"En sjöman ber inte om medvind, han lär sig segla istället": Om du råkar stöta på ett hinder i livet så ge inte upp. Jobba runt hinderet eller om man föredrar plöj genom hinderet.

Nu orkade jag inte komma på något mer "vist" att säga. Har ni några nyårslöften? Jag har ett. Jag ska blogga MINST en gång i veckan förutsatt att jag har tillgång till internet.


Gott nytt år! Må det nyå året skänka er lycka och glädje!